Artister

Våra artister

Frans  ∙  Samira Manners  ∙  Panda da Panda  ∙  Elvira  ∙  Frida Green  ∙  Joakim Wilow  ∙  Badpojken  ∙  Hilde & Erik

Frans

Frans, en minst sagt erfaren och väletablerad artist, debuterade redan vid sju års ålder med succén och hiten ”Who’s da man”. 10 år senare vann Frans den svenska melodifestivalen och slutade på en fin 5:e plats i Eurovision Song Contest med hiten ”If I Were Sorry”. Detta resulterade i både en grammis, nya Spotifyrekord och turnéer runt om i Sverige och Europa. Efter flera års konsekventa releaser har Frans byggt vidare på sitt unika uttryck, med genreöverskridande musik och personliga texter. Frans albumdebuterade 2020 med kritikerrosade ”Present”. Skivan fångar Frans som helhet i hans karaktäristiska och erfarna artisteri.

info@cardiacrecords.com

@fransbyfrans

Frans

Frans

i

Boka

Samira Manners

Efter en stark debut med ”Do It All Again” 2020 har Samira Manners fortsatt att hyllas av recensenter och media i takt med att hon löpande släppt ny musik. Samira Manners genuina uttryck och personliga texter, tillsammans med hennes vackra melodier, gör henne till en karaktäristisk singer/songwriter i den moderna musikbranschen.

info@cardiacrecords.com

Samira Manners

Samira Manners

@samiramanners

Samira Manners

i

Boka

Panda da Panda

Artist, låtskrivare, producent, videokonstnär och känd för sina vilda scenshower. Panda Da Panda, artist-alias för Thibo Girardon, har sedan sitt debutalbum ”Flaoua Paoua”, fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Panda Da Pandas musik griper tag om lyssnaren med underhållande och känslofyllda texter, precis den kombination som gör att Panda-världen inte liknar någonting annat.

info@cardiacrecords.com

Panda da Panda

@pandadapanda

i

Boka

Elvira Alim Cardiac Records

Elvira

Elvira är vår yngsta artist som 2020, endast 16 år gammal, debuterade med låten ”Vänner” och följde upp med ”Mer än så” samma år. Hennes R’n’B, modern soul och beat-inspirerademusik och röst har omnämnts och hyllats av både recensenter och branschkollegor. Med sitt ungdomliga uttryck placerar sig Elvira och hennes musik sig säkert på den moderna popscenen.

info@cardiacrecords.com

Elvira

@elviraalim_

Frida Green

Trots Frida Greens sena solodebut 2019 med låten ”Beat Em Up”, har Fridas souliga, starka och unika röst hörts många gånger tidigare i listettor som ”Johnny G (the Guidetti Song)” av Badpojken och i finalprogrammet av TV-produktionen ”Talang”. Frida är en väletablerad och erfaren artist som deltog i Melodifestivalen 2021 med låten ”The Silence”. Med en kraftfull och explosiv röst skapar Frida Green tidlös musik med retro- och vintageinfluenser.

info@cardiacrecords.com

info@fridagreen.se

Frida Green

Frida Green

@thefridagreeen

Frida Green

www.fridagreen.se

i

Boka

Frida Green Cardiac Records
Joakim Wilow Cardiac Records

Joakim Wilow

Med låtskrivar-credits hos internationella akter som Lost Frequencies och Faustix, har Joakim Wilows röst, musik och texter hörts av den internationella publiken. 2021 lanserades Joakim Wilows solokarriär och Joakim tar plats som en erfaren artist präglad av sina redan stora meriter som låtskrivare och musiker.

info@cardiacrecords.com

contact.wilowmusic@gmail.com

Joakim Wilow

@joakimwilow

Joakim Wilow

Badpojken

Badpojken, Cardiacs kanske mest anonyma artist, har med listettor som ”Johnny G (The Guidetti Song)” genom åren byggt en stor katalog. Med oväntade produktioner, texter och melodier vet en aldrig när nästa galna upptåg kommer från vår doldis. Badpojken levererar musik för förfesten, festen och efterfesten.

info@cardiacrecords.com

Badpojken

Johnny G (The Guidetti Song)

@badpojkenofficial

Badpojken

www.badpojken.se

Badpojken Cardiac Records
Hilde & Erik Cardiac Records

Hilde & Erik

Hilde & Erik är musikerparet som 2020 vann den rikstäckande tävlingen ”P4nästa” med debutsingeln ”Som det är”. Hildes säregna ton skapar tillsammans med melankoliska texter modern pop med indieinfluenser när det är som vackrast.

info@cardiacrecords.com

Hilde & Erik